شاخص کل در سومین روز از ماه تیر هم منفی بود و این بار با افت 200 واحدی به مرز 72 هزار واحدی نزدیک تر شد.نماد معاملاتی شبندر با 113 واحد ،خودرو با 24 و خساپا با 19 واحد بیشترین تاثیر منفی و نماد فولاد و وصندوق به ترتیب با 28 و 23 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.شاخص کل فرابورس هم با افت 6 واحدی به کار خود پایان داد.
ادامه خواندن تحلیل و بررسی بازار بورس / سه شنبه 3 تیرهمهی نوشتههای kiomars
آمریکا در کمین “سهم شیر” در بازار ایران
روزنامۀ فرانسوی “فیگارو” در صفحۀ اقتصادی اش مقالۀ مفصلی به چاپ رسانده در مورد تلاش و اقدام های شرکت های آمریکایی برای فتح بازار ایران پس از پرچیدن مجازات های بین المللی علیه این کشور. “فیگارو” نوشته است که در این بین تلاش های شرکت های آمریکایی “کرایسلر”، “سیسکو” و “بوئینگ” از اهمیت خاصی برخوردارند.
ادامه خواندن آمریکا در کمین “سهم شیر” در بازار ایران
قوانين نيوتن
سوال :مجموعه اي از قوانين نيوتن براي يك تحقيق نياز دارم متشكرم اسماعيل جواب: لطفا مراجعه شود به جزوه اموزشي بخش ديناميک صفحه 1 فيزيک 2 به ادرس زير: http://physics-book.knowclub.net/9.htm
چرا آهن رباي تک قطبي وجود ندارد؟
سوال:چرا هنگامي که يک آهنربا ميشکند در محل شکستگي قطبهاي نا همنام ايجاد ميشود؟ لطفآ بر اساس تئوري دوقطبي مغناطيسي توضيح دهيد محسن باباخانزاده
ميدانيم که هرگاه آهن ربايي را به دو نيمه تقسيم کنيم ، هر يک از دو نيمه خود يک آهن رباي کامل است . چنانچه اين عمل را بارها تکرار نماييم مشاهده مي شود که همواره آهن ربايي با دو قطب N وS داريم . يعني آهن رباي تک قطبي وجود ندارد. به آطن آهن رباهاي بسيار کوچک دذو قطبي مغناطيسي مي گويند. ميدانيم که جريان الکتريکي در يک حلقه در اطراف آن ميدان مغناطيسي ايجاد مي نمايد. از طرف ديگر جريان اکتريکي حاصل از شارش بارهای الکتريکي نيز وجود دارد. حرکت بارهاي الکتريکي در اتم باعث مي شود که بيشتر اتمها رفتاري شبيه يک آهن ربا با دوقطب مغناطيسي از خود نشان دهند . در برخي اتمها مانند اتم هليم و آرگون خاصيت مغناطيسي حاصل از حرکت بارهاي الکتريکي درون اتم اثر هم را خنثي مي کنند ولي در امهاي ديگر ، خاصيت مغناطيسي تفاوت دارد بطور کلي مواد مغناطيسي به دو دسته تقسيم مي شوند:
ادامه خواندن چرا آهن رباي تک قطبي وجود ندارد؟